Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oturen

Kärlek...
Vad är kärlek..?
Existerar det? Eller händer det bara andra och inte mig?
Smakar på ordet...
Kär lek...
Är kärleken en på hittad lek?
En som man hittar på när man behöver äventyr?
Eller så existerar den faktiskt...
Bara jag som har oturen på min sida.




Fri vers av ankrso
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-22 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ankrso