Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi, kanske?

Du sitter
Framför mig
I en fåtölj i en uppgiven orange färg

Uppgiven
Det vill säga
Jag

Du
Så fin
Så ful
Komplex

Vacker

Vi, kanske?




Fri vers av ankrso
Läst 127 gånger
Publicerad 2016-04-20 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ankrso