Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utvecklad invecklad avvecklad


PaRaDoX

Utvecklingen

 

 

 

 

gör tillvaron

 

 

 

alltmer

 

 

 

invecklad.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-22 11:16



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Så sant som det är sagt.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP