Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt gammal text som jag skrev några år efter det att du dött och jag inte fick reda på det förrän några år senare, en del år efter att vi gått ut skolan och skulle ha gått ut i livet för att säga varandra I love you.


Jag älskar dig igen







Står och ser i speglen
sjunger och skrattar mig till
som i den där sången

I love you
eller som i den där filmen
alla säger I love you

som jag visserligen aldrig såg
men har ju sett titeln
i tidningen när den gått på teve

önskar och hoppas på
någon skall komma här förbi
och säga de där orden till mig

som jag yttrade till dig
några år innan du dog
jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 21:43



Bookmark and Share


  figurett
I love you, that´s for sure, a stat-ment for every-one!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP