Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite

 

 

som att dansa in

i ditt flöde

 

 

åter

 

hitta

 

nära sommarens sköna

inuti längtan

 

 

och de vi var

i förändring

 

så nära

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-23 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP