Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=zGEd1iF5H_c Hihi


Hon svänger sitt ass


Jag svänger mitt ass till drum och till bas
För jag är en bitch i medelklasskitt

Miss Elliots gung gör häcken min tung
För jag är en bitch i medelklasskitt.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-23 13:04



Bookmark and Share


    skamfilad
Underbar!
2013-05-23

    ej medlem längre
Svengelitch! :)
2013-05-23

  lodjuret/seglare VIP
Tänk vad litet humor kan göra för en själ vilken gärna svänger sin mentala svans. Bravo.
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP