Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Om man vill få sin vilja igenom

när det gäller myndighetspersoner

så får man inte vara vänlig

Hos dessa siraps-simmare är nämligen

rädslan den bästa motivationen





Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 13:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som får det att börja krylla och krusa sig i hjärnvindlingarna.
2013-05-23

    ej medlem längre
sant!!
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren