Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunda känslor


Inför ett förstorat ljus

bjuder dagen

på en grön sallad

dagen har blivit ett par

nummer större

där de sunda känslorna

går finklädda

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-23 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén