Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Den där känslan i kroppen
Rysningar av välbehag
och så förlamning
Förlamning
Förlamning Förlamning

Just nu
Vill jag ha dig
Just nu vill jag dig
Just nu är du

rysningar av välbehag
förlamning
och ALLT
ALLT
i mig

Imorgon
Jag vet inte
Om två minuter
Jag vet inte

Just nu
är jag
Sjuk
av
Kärlek
Imorgon
Jag vet inte
Om två minuter
Jag vet inte

Just nu Låt det ske




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 01:18



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Klockren, fastnade direkt för denna, så djup, så träffande, - du fångar min uppmärksamhet som läsare!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP