Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När samhällsskeppet gått på värdegrund


Moralmoras

Vissa politiker talar
varmt och energiskt
om etiska principer
för att försöka dölja

 

 

 

att de inte har några.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-24 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP