Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräk och tyll


det är ju omöjligt att hitta runt
när man står upp till halsen i dravel och tyll
och funderar över meeeeningen
med x-antal tusen
kanske skall jag bara överge mig till kräk och snor
och kasta smörgås med min hjärna
i hopp om studs och perspektiv
på det där vi kallar tillvaron
och om det inte hjälper
får jag lägga den i ett lustigt syrabad
med knall

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 11:38



Bookmark and Share


  agneta pichler
ja du..

svårt kommentera
men jag måste :)

känslan du beskriver
finns hos många..


2013-05-27

  Nanna X
du har då en lösning på allting. tillvaron i ett syrabad, ba!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP