Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå


De yr som fallande löv om hösten

Virvlar runt i en yster dans

Lägger sig till ro och finner vila.


Mina ostyriga tankar


Om kärlek och hat

om givmildhet och snikenhet

om sämja och osämja

Vill försöka förstå.


Varför


Inte alltid så lätt

då man ej har

hela bakgrunden.


Men ett enkelt försök

är bättre än inget.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 12:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att ändå försöka...känns igen...
2013-05-24

  Lars Hedlin
Ja känns igen..bra skrivet
2013-05-24

  Lärling
Känner igen de där ostyriga tankarna, som vill förstå...
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP