Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SE SÅ

ingen avläser skräck i mina ögon

ingen har någonsin tid eller ork

ser inte lidandet underminera

som en desperat och ettrig sork

allt ska bara bagatelliseras

viftas bort med ett skratt och en kliché

så man tvingas till slut att resignera

introvert i sin enmanskabaré

 

 

 

lyhördhet är knappast dagens lösen

så även jag slår dövörat till

kan inte ge av detta armods tomhet

ger mig licens att göra som jag vill

fredagsfrid och spänningarna släpper

välkommen frist - molns gyllne kant

svalan där gör inte någon sommar

men helgen är åtminstone vakant

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-24 17:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP