Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inbillar mig att många inte vågar släppa fram sitt rätta jag i dagsljuset.


Överlevnad


I den tysta natten

föds våndorna

sliter

bänder

vältrar om.


I den ljusa dagen

hörs skratten

hesa

lockande

och ostämda.




Där emellan


en kort stund


av


SJÄLV




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 10:04



Bookmark and Share


  Palett
Så sant ....... Ett ganska sorgligt konstaterande !!
2013-05-25

  Lars Hedlin
Yes just såå ....
2013-05-25

  Fem hjärtan VIP
Ja så är det för ofta!
2013-05-25

  Rozsi.kovacs

Lysande
2013-05-25

    ej medlem längre
Otroligt snyggt.
2013-05-25

    ej medlem längre
Underbar text...tänker på Weeping Willows- Pretty little babies "...I know that I was born to live and not just to surivive..."
2013-05-25

    ej medlem längre
Jodå, människan mask är mångsidig - men det behöver inte betyda falskhet - utan rädsla och självförsvar - just, för överlevnadens skull. Många borde släppa fram sitt Själv.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP