Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon laddar sitt gevär


Jag säkrar min revolver, jag laddar mitt gevär.
Don´t fuck with me är budskapet, för jag är sur och tvär.
Jag säkrar min revolver, jag laddar mitt gevär,
men hur jag faktiskt siktar, så finns det ingen där.

Mitt huvud kokar över, av hämnden som är ljuv.
Jag planlägger och skissar, en jävlig energitjuv,
som pestar ner mitt sinnelag och snor allt som jag fått.
Jag lägger ner mitt vapen och tänker på allt gott.




Bunden vers av Jane S VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-25 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul! Du skrämde bort något inom dig!
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP