Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumPad

är man nog
när man hittar på
alla
möjliga
knasiga ursäkter
som
han/hon är nog bara rädd
känner för mycket
jobbigt i livet
just nu
osv
allt utom att inse
se faktum
han vill inte ha dig
någon annan är bättre
det är då man vet
att det är nu du är dumpad
jävla skit




Fri vers av kråkan VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-26 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP