Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPERSVÄGGAR

det är aldrig långt från

misären till skrattet

aldrig långt tillbaka

till terrorn igen

upp och ned som jojon

jag hade som liten

berg- och dalbanefärden

i nöjesparken

 

 

 

 

 

det är aldrig långt mellan

glädje och ilska

aldrig särskilt långt

mellan mörker och ljus

ledan kommer när

allting i livet tycks trilskas

och man undrar var

planläggarna håller hus

 

 

 

 

 

när du bär det du bär

med den stolthet du äger

även trasiga tights

och en second hand-blus

är det inte långt till

fanatisk beundran

är det inte långt

mellan stjärnor och grus

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-26 15:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP