Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stekpanna

 

 

Försöker steka mina drömmar

i en vit  ICA stekpanna

men de dunstar bara bort

blir gasform som brinner i hettan

lärt mig i alla fall

konsten att hantera en sådan stekpanna




Fri vers av Rise Little One
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-26 22:02



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vissa saker bränner mer än andra, applåd!
2013-05-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vissa saker
är inte lätta
men Du kan då
konsten att berätta!
2013-05-27

  Lars Hedlin
Bra att bemästra ;)
2013-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
:-)) Visste inte att det fanns sådana stekpannor...
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One