Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen är bara en vanlig flygplats


jag är inte bara ett skal
av kärlek och intelligens
jag är förbannat arg

du har förstört mitt epos
mina sånger ligger och dammar
i ett hörn av ditt väsen

om varför du stal min röst
tror jag mycket
men väntar på dig i tystnaden




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 637 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-05-27 11:44



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Så mycket budskap och innehåll i några få rader.
En text som väcker tankar och lockar till läsning igen.

2014-10-21

    dreamoflife
Bra tempo!
2013-05-29

    tehdog
titeln i kombination med de första tre raderna drabbar mig. sedan är det väl säkert melanoliskt, snarare än förbannat arg vilket tyvärr inte drabbar lika mycket. men titeln alltså, titeln.
2013-05-28

  AgnesP
Jag tycker den fungerar som den är. Finurliga formuleringar och en dikt som får en att tänka, vad hände? Och vad händer sedan?:)
2013-05-27

  himlens hemlighet VIP
[...]
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP