Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
födelsedagslimerick


Limerick till Andreas

En ung jurist från Uppsala
till åklagarbanan ville kvala

man sa att hans främsta merit
var hans vårdade språk och hans flit

det stod klart när han började tala




Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-27 14:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra!
2013-06-04

  Catharina Edin VIP
Grattis, Andreas!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP