Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygtung


lutar jag?
jag sträcker handen ut mot kanten
en slags vädjan om stopp
men ingen undanflykt
bara en önskan om ett riktigt andetag
jag tecknar cirklande mönster
inte olikt en människa
framkommen ur ett undantag
för också i det starka andas det sköra
det som söker nåd och en stunds vila
men ingen annan kan
och konsekvenserna av det brända giftet
fräter genom ögon
lämnar handen bar
och valet gjort kan inte göras om
jag öppnar sandkornen
de glittrande
och kräks 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-28 13:20



Bookmark and Share


  agneta pichler
att söka nåd om vila
är ett vackert utryck..

hoppas allt är bättre idag


2013-06-10

  Tarantaran
Stark känsla av tungt
fint förmedlat med ord;
åksjukaframkallande,
snyggt!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP