Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppbrott

över en natt
gråten
ersatte skratt

för lite fysik
musik
sprit blev mystik

jag vänder
vrider
kvider
tvagar mina händer

snart har jag gjort
allt
plötsligt
känns allting väldigt
kallt




Fri vers av franz
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-28 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan som du skriva med kraft och känsla i alla bokstäver!
Härligt att höra din röst igen, du har varit saknad!
2013-05-28

    ej medlem längre
/darhymes....?/
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz