Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I längtans väntsal

Milt ljus. Sirliga dimmor på dammiga hjärtan. Vi håller oss lugna idag. Låter de högsta planerna vara. Låter den minsta taggen bero. Damen med boken sneglar inte ens åt vårt håll. Bara tunna pustar av imma på fönstren. Alltid imma på fönstren. Det är för dagar som dessa vi övat oss i att stå ut.




Fri vers av Laisa
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-29 22:37



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Har suttit och läst alla dina dikter, Laisa. Försjunken och förundrad över ditt språk. Fantastiska dikter med en egen röst och total närvaro i varje bild du dukar upp. Tack och stående applåd!!
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Laisa