Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ärvde en skilsmässa

jag ärvde en skilsmässa som aldrig blev av
åtta fasantallrikar från Gustavsberg / en varm tröja att ta på när det blåste
Av kommunen kan man i efterhand beviljas en vit polyesterjacka som månen lyser lite på
om natten
jag tänker att det är så fint att vi alla betalar
alla timmarna hos terapeuten
jag skulle anmäla mig till en kurs i vanvettig sysselsättning alla dagarna i ett liv
jag skulle skicka en flaskpost genom det kommunala vattensystemet
men också vildkaninen härstammar från den bur den föddes i och är inte alltid modig
alla stunderna om nätterna




Fri vers av Laisa
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-26 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa