Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min trettiosjätte födelsedag

det är min trettiosjätte födelsedag och den sorgsnaste
av dem alla
barnen luktar kanel och socker
snöflingorna faller som ett upprepande
barnen luktar kanel och socker

jag skulle vara så mottaglig
som ett hetsigt knullande på förmiddagen
sedan blev det ju ändå bara natt och vi skulle sova




Fri vers av Laisa
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-09 09:23



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Oj, men det kommer en annan dag och många andra bättre dagar som följer!
ML
2015-08-10

  Peter Stjerngrim VIP
Om det är idag så
Grattis!
Hoppas du får en fin dag
med dina nära och kära!
2015-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Laisa