Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde din kropp


Jag drömde din kropp
jag drömde galenskapen ren och skär som längtan
som rader av ord till meningar utbytta
mot värme på gatan
Och i skogen och världen föll snön långsamt
över djuren och alla träden
över isen som nyss lagt sig på sjön
och över alla de trötta människorna
där på jorden




Fri vers av Laisa
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-11 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa