Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://ngoisao.net/tin-tuc/dan-choi/2013/03/bo-anh-oc-sen-dep-me-hon-233643/


Upptäcktsresa

 

 

 

Långsamt upptäcker vi varandra

se varandras skönhet

det är så vackert

så skört

vi vet

det är alltid så med livet

varje steg vi tar har ett nytt äventyr.




Fri vers av Rise Little One
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-30 22:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varje morgon är ett äventyr och en ny resa...
2013-05-31

  Ninananonia VIP
Fin upptäcktsresa..
2013-05-30

    ej medlem längre
Kärleken är ett nytt äventyr varje dag.
2013-05-30

    Dan Myrbeck
Visst är det så skört,
det som vårt hjärta berört.
2013-05-30

  Mona Nordkvist VIP
Så många steg, så mycket att upptäcka :)
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One