Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjutningar

Skjutningar, dom talar om

skjutningar överallt

kriget riktas
mot likställda

eldar härjar

de styrande står lamslagna
talar om våldet
som personligt ansvar

när civilisationen rasar









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2013-06-03 22:00



Bookmark and Share


  Tarantaran
Jag förstår inte
innebörden av
" kriget riktas mot
likställda "..?
det är ju alltid oskyldiga,
barn, kvinnor, gamla, sjuka
djur, natur, åkrar, hus osv
som väl inte är " likställda "
om man inte tänker en ny
mening till ordet: liknar
liken ställda ( i krigets spår )
Du kanske tänker på att
man inte ser de riktiga orsakerna,
förövarna...? Tjafsar..bort vårt
samhälle utan att ingripa i skälen..?
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP