Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan svävar viktlöst
skirt och skimrande.
Göms i en melodi
eller en doft.
Kommer plötsligt
ibland oväntat.
Kramar hjärtat
och fångar själen.
Vemodigsblå
kärleksröd.
Längtan är en känsla
där själva livet bor.
Kärleken till dig
längtar mig hem till din famn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-30 23:52



Bookmark and Share


  aol
Så ömma rader
2015-11-27

  Nina.H
Fint skrivet om längtan!

Tycker om raderna..

"Längtan är en känsla
där själva livet bor. "

dem säger så mycket..
2013-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2013-06-01

    ej medlem längre
jättefin text.. jag bokmärker..
2013-06-01

    ej medlem längre
Den längtan var mycket vacker.
2013-05-31

    ej medlem längre

Vackra fina ord om längtan
2013-05-31

  HelenaW
Längtan kan vara både tärande och underbar.. Fin dikt..
2013-05-31

  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2013-05-31

    ej medlem längre
Ja, va fint!
2013-05-31

  Ninananonia VIP
:) fina ömma tankar..
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP