Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagsprat 2.0


Nu får du bestämma dig!

- Det är konstigt med dig, för du kan aldrig bestämma dig! Varför är det alltid så? Det är så djävla jobbigt! Man frågar dej om nåt, kan va nåt enkelt, men sen kan du inte ge ett rakt svar, du kan aldrig bestämma dig, jädrans velpotta!

-Där har du fel! Fel fel fel!!!

-Hur kan jag ha det? Har du nånsin kunnat bestämma dig för nånting?  Ge nåt enda exempel!

-Nej, du har fel. Helt djävla fel alltså! Det är inte det att jag inte kan bestämma mig, utan...

-OK, vad är det då, då?

-Det är det att det är fullständigt likgiltigt vad det blir. Jag skiter i det. Fullständigt. Låt dom bestämma som vill det och tycker det är kul!

-Men så kan du väl inte säga! Det är ju helt fucking korkat!

-Jo, det kan jag, för så är det. Det får bli som det blir. Det har jag bestämt mig för. Så ska det va.

-Men kan du inte ändra dej och bli lite mer vettig? Som oss vanliga människor?

-OK, då får det bli så då. Om det nu är det du vill, jädrans tjatmonster! Vad var det nu du ville jag skulle bestämma mig för?

-Det skiter väl jag i!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Algotezza VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-31 09:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Å ena sidan tycker jag det är bra med texter som tror att de har något att säga. Att författaren av texten inte har något att säga bryr jag mig inte värst om, det är ju ändå texten jag läser. Å andra sidan vill jag läsa en text som berör mina mer vackra sidor, sådant som tilltalar mig vill jag läsa om och inte bara allmänt dravel. Konsekvent dravel däremot, det kan jag mycket väl tänka mig att få läsa och då få utlopp, verkligen få utlopp för (mina) känslor.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP