Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardagsprat 3.0


Det var så att...

- Jo, för en stund sen så... Ähum...

-Så vad då?

-Jo, för en stund sen så fick jag en sån där du vet...

-Fick en vad då?

-Ja, vad heter det nu? Du vet en sån där, en sån där... en sån som...

-En sån där vad då? Vad menar du?

-Ja, en sån man får ibland, vad den nu heter... Har det på tungan precis!

-Ja, det vet jag inte. Tänk efter lite så får du nog fram det!

-Jomen, du vet, en sån där... att jag inte kan komma på det! Man får det ibland... Det bara...liksom blir...att det blir... liksom...

-Aha, nu vet jag, en sån där... jag vet precis vad du menar! Det får jag ibland också! Man vet det aldrig innan... man bara får det... liksom...

-OK, va bra! Va tycker du om sånt då?

-Vet inte. Så där. Typ...

-Precis! Så känner jag också!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-31 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP