Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klingar falskt



FRIHET är det bästa ting.....
Som sökas kan.....



Ropar modelejonet



Och bläddrar vidare
Bland reklamannonserna.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-01 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
2013-06-03

    ej medlem längre
köp dig en livsstil.. som man kan säga
2013-06-02

  Lars Hedlin
Bra och sann
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP