Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra att motstå


Frestelser:

Heta

Förföriska

Värmande

Vackra

Goda

Eggande

Smarriga

Läckra

Oemotståndliga



men ack så farliga.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-01 11:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja så är det
2013-06-01

  Lars Hedlin
mm ja sannt ..bra och applåd!
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP