Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5x haiku nr. 3

För rörelser och
de lyssnade på en låt
mig ställa frågor.

Makten samlas snabbt:
jag kastar ner tärningen:
allt liksom blottas.

Jag testade tutan;
motorvägen blev mitt hem.
Broar brändes och

jag stod vid bäcken
när solen plötsligt bröt fram:
Brisen viskade:

"På horisonten
dansar varelsen." Och när
den skrattar, föds du.




Fri vers av CeseusII
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 20:22



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Underbar haikukedja. Gillar den första som går att läsa med flera olika betoningar/betydelser. Snyggt! Och den sista är sååå cool i sin suggestivitet!!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

CeseusII