Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackraste

 

 

 

Säg

säg inte de tre magiska orden

håll

håll kvar den skälvande känslan inom

stå

stå så där tätt intill

känn

känn vår dolda vibrationsfrekvens

i diskret

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-01 22:48



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Varm härlig känsla.
2013-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Wow...vilken ljuvlig känsla det är...fantastiskt skrivet...
2013-06-02

  Lars Hedlin
Att känna åtrå värme men inte få släppa ut kärleken.....
2013-06-02

    ej medlem längre
Dina underbara ord vibrerar.
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One