Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om annat än sylt

 

man kan ju undra
när det gick fel
var det redan i begyndelsen?
var det med de gamla grekerna? 
var det med Romeo och Julia?
var det med Bonnie och Clyde?
undrar gör man ju
för vem fasiken var det som hittade på
att kärlek är
lika med svårt?
lika med suck och ack?
lika med åh och ve?
kärlek
som är det vackraste
och som borde stavas med jordgubbsskimmer
du vet
som kärleken till dig





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-03 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig text
2013-06-07

  Ninananonia VIP
Fniss .. ja verkligen ...bra
2013-06-05

  aol
jaa kärlek kan såras men aldrig raderas, gillar din skrift,
2013-06-04

  agneta pichler
så samt skrivet ;)

kärlek är en plåga

kärlek är underbar

Kärlek är sårbar

Kärlek är all rikedom vi har

2013-06-03

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2013-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP