Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syren saxofon och liljekonvalj


Fötterna dansar i daggvått gräs

toner från en sexig saxofon

träffar själen

suggestivt rör vi oss varv efter varv

bedövade av stunden

och doften

av syren

och liljekonvalj




Fri vers av aniara
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara