Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mördarsniglar sänker sig gärna i öl.


Drick..simma..dö.

En marodör med icke ringa längd

Som äter allt det vackra i vår trädgård

Den vill jag se båd död och hängd

Fast jag är djurvän uti alla väder.


Men klippa denne besten mitt itu

Det fröjdar ej mitt sinn och inte heller besten

Nej istället bjuder jag en BERSA danskt

Där han kan simma lugnt

Och sedermera göra slut på festen.




Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-04 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner som du...bra tips...
2013-06-04

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-06-04

  Palett
Mycket bra fångat !!!
2013-06-04

  Fem hjärtan VIP
Haha...Ja att dö i en redig fylla är väl inte så hemskt..:)
2013-06-04

  Bibbi VIP
Tack för tipset!
2013-06-04

    ej medlem längre
Slutet gott, allting gott!
Bra text, bra lösning. :)
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP