Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi



Det finns ett litet skrin

Uti mitt nattduksbord

Där jag förvarar allt, Du har mig gett

Där ligger första kyssen varm och het

Och ögonkast så sköna

Där ligger Det, som bara vi två vet

När ängarna var gröna.



Och vita sippor var vår bädd.



Och än i dag jag stoppar ned en pärla

Som skimrar vackrare än dyr kristall


För andra tycks den kanske

Som en simpel märla



Men emot mej, den lysa skall

Tills våran saga den är all.










Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-04 10:39



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Den här var fin.
eller
här hittar man en pärla till
bland dina skrifter
tack
A
2013-06-12

  Carina Bendix
Väldigt vackert!
2013-06-04

    ej medlem längre
mycket bra.. gillas
2013-06-04

    ej medlem längre
Å, så fint!
2013-06-04

  Lars Hedlin
Ömt!
2013-06-04

  Bibbi VIP
Störtskön.
2013-06-04

  Fem hjärtan VIP
Underbar!
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP