Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Who left the building?

 

I din närvaro

vill jag krypa 

under ditt skinn

 

för det var

 

Elvis that left the building 

 

då jag tryggt sov under ditt hjärta




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 09:12



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Dikten vilar i lugn
och harmoni. Man
får lust å gå in i den,
dess sköna värld.
2013-06-05

  Nina.H
Den mjuka texten lyftes
av den härliga humorraden...
Spännande kombo!
Bra skrivet!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing