Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna sjalar



Att somliga kan vältra sig i långa sköna sjalar

är ingenting att avundsammas,

det kan jag inte se.


Och inte att få dansa uti gyllne salar

där dom är lika rika och blaise.


Nej jag vill dansa uti naturen

och plocka gåvorna som finnes där

och inte sitta tjättrad uti buren

som heter girighet och allt sånt där.


Nu tror Ni säkert jag är en fattig gumma

som känner avund gnaga grymt uti mitt sinn

men så är icke fallet, och skönt är det.

för glädjebörsen min är både fet och stinn.













Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-05 11:00



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Jättebra skrivet!
2013-06-05

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP