Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyord

Synvilla säljes med öppen planlösning.

Vidvinkel är det nya verktyget.

Orosmoln kommer med högtrycket.

Mörkt är det nya svarta.

Konstapel är en den senaste frukten för kreativa.

Fåntratt använder du för att ringa idiotsamtal.

Sopstationen är sista hållplatsen i livet.

Våglängd är skillnaden mellan två toppar i livet.

 




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2013-06-05 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP