Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag och orörligheten

Jag satt i båten
men vi lämnade aldrig hamnen.

Årorna var av trä
och drogs genom det glänsande vattnet.

Men de var som knivar
i smör
och det enda som rörde sig framåt
var tanken.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-05 21:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Helt underbar!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle