Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yrsel

Med bilder sedda av
ögon och sinnen

står jag ensam

mina är synerna av
stränder, vadare, torrgräs
strandskatornas varning
hör jag, och suset av
sydvästliga vindar

har orden gått förbi mej
ur sinnet
därinne bor bara yrsel
och vipornas svirlande

jag längtar
efter orden
fången i ordlöhet
längtar jag

efter en renad mening




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-05 23:28



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar rörelse i dikten, som en virvelvind
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP