Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånta fjädrar



Satte sågen i din skönhet
Kapade bara lite

Gjorde ont


I mej


Du lekte skulptur


Din sommarklädnad
Kommer inte från dina rötter.


Men Du bär upp den med stolthet



Siluett mot natthimmel.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-06 11:00



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackert!
2013-06-06

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP