Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt fullbordat



Sommarnatten var trolsk och förförisk.

Innanför sjukhusväggarna fanns verkligheten.

Timmarna långa och sega.

Gryningen kom tillsammans med värkarna.


Entrén var inte som brukligt.


Fast en korrigering gjorts.


Ville liksom på "sitt sätt"


Lustgasen var inte lustig alls


Trots att den levererades av käresten


In i salen kommer en vitklädd kvinna


Undersöker


Ställer sig bredvid sängen


Nu!


Hennes knä leker slägga
På den stinna magen


På ett ögonblick är allt fullbordat.


Glädjetårar och avslappning.



Men det var inte knivar som klöv tystnaden




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-07 05:40



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Födelsen sett ur en synvinkel. Bra skriven.
2013-06-08

  Monika A Mirsch VIP
En vacker början på det unga livet!
2013-06-08

    ej medlem längre
"Sommarnatten var trolsk och förförisk.
Innanför sjukhusväggarna fanns verkligheten."
Spännande inledning!
2013-06-07

  Lars Hedlin
Bra och stark!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP