Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

homo sapiens...?


Vad famlade jag efter
i mitt tafatta försök
att nå ovan ytan?

Fortfarande med havets
sälta på min hud
ovetande om vad jag sökte,
reste mej i upprätt ställning

såg ej längre genom havets vågor
andades ej längre med gälar

blev homo sapiens

blev människa


människa?




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-07 11:15



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du gör en god olöst fråga. Allt vi, flera av oss, anser att din schema stämmer överens med evolutionslära och de håller med dig, jag också! Men vad då, jag anser att människa är en djurart.
2013-06-08

    ej medlem längre
"Vad famlade jag efter
i mitt tafatta försök
att nå ovan ytan?"
En variant på "är meningen med livet?"
Kul skrivet!
2013-06-07

    ej medlem längre
livets gång.. bra text
2013-06-07

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP