Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussigt



" Jag har gått hela dan i dag" sa bussen

" jag också" sa tåget


Dom kunde gott bussa lite på oss!!

Ja, verkligen.

För går inte VI så får DOM gå.

Men hur skulle det gå till?

Det skulle gå jättebra.

Dom har ju två starka armar att hålla tiden med.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-08 09:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmm ... lite kul var det allt!
Trevligt med "bussiga" arbetskamrater också!
2013-06-14

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa...
2013-06-08

  Carina Bendix
Bra där! ;)
2013-06-08

  Lars Hedlin
Den här var bra :)
2013-06-08

  Palett
Bravo ! Ett gott skratt förlänger livet ...., tack för det !
2013-06-08

  Fem hjärtan VIP
Haha....Rolig text!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP