Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet



I gryningen

När morgondimman

Lättar vingar

Och blomstren sträcker lojt sin stjälk

Och trasten söker strängarna betvinga

Då går jag barfota och känner gräset kittla

Mitt svar på frågan, som jag ställt.



Vad kostar det att njuta dessa salar

Av skönhet och behag och mycket ner

Och svaret kommer blygt från berg och dalar

Det kostar bara lite ödmjukhet, jag ber.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-08 11:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert och storsint!
2013-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, vackert...
2013-06-08

  Fem hjärtan VIP
Vackra kloka ord!
2013-06-08

    ej medlem längre
kloka ord..
2013-06-08

  Lars Hedlin
Mycket bra
2013-06-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-08

    Den som skriver
åh. "det kostar bara lite ödmjukhet." jag tror mycket endast kostar ödmjukhet. jättefint skildrat.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP