Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagboksdikt


Ej bjuden

Promenad längs Katarinavägen
Fram till Fjällgatans Cafe
Paus
3 kulor glass (pistage, vanilj, passionsorbet)
Ersta Terass
Kaffepaus
Promenad längs Folkungagatan
Mot Götgatan
Våning 25, Restaurang Himlen
Götgatspuckeln
Munkbron
Förbi Pontus By the sea
De blå karolinerna syns
Brudparet bevittnas i häst och vagn
Madde & Chris




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-09 00:23



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Mycket trivsamt stukat, är detta kväde! Stark närvaro med minimalt uttryck, me gusta!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP